stressz kezelés online tanfolyam

10 Hetes Stresszoldó Kurzus

Kitaláltunk egy forradalmi újítást az EFT-vel kapcsolatban, mert…

új oktatási forma!
új oktatási forma!
  • azt mondták, sokba kerül…
  • és mindig pont akkor van, amikor nem érnek rá…
  • és amúgy sem akarják elmondani másnak, hogy mi a problémájuk…
  • de egyedül nem tudják, hogy hogyan csinálják…

Éppen ezért

  • olcsó lesz, hogy most bárki megengedhesse magának..
  • épp akkor kezdődik, amikor tényleg ráérsz…
  • nem kell elmondanod, hogy mi a baj…
  • mert úgy csináltuk meg, hogy önállóan is boldogulni fogsz…

Hogyan kell egy ilyen 10 hetes programot elképzelni?

Először is, otthon végezheted.

A kopogtatási anyagok felépítése illeszkedik a normál életvitelhez: hétfőn indul és vasárnapig tart 1 kopogtatási hét.

A kopogtatnivalókat minden héten HÉTFŐN küldjük el 10 héten keresztül. Az adott hét végén, pénteken pedig visszajelzést kérünk az aktuális tapasztalataidról, kérdőív formájában.

Megkérdezünk az előrehaladásról és a tapasztalataidról, illetve arról, hogy hogyan boldogultál a kopogtatási mintákkal, van-e valamilyen észrevételed.

Ám a folytatás – a soron következő hét anyaga – egészen biztosan csak akkor jut el Hozzád, ha a visszajelzést vasárnap éjfélig elküldted.

Ha valami oknál fogva mégis késik a visszaküldés, a folytatást a válaszküldéstől számított legközelebbi hétfőn kapod meg.

“Mikor kell ezt csinálni?”

1 hét hétfőtől vasárnapi tart!
Napi fél óra!

Oktatóanyagaink tartalmaznak reggeli-, napi- és esti kopogtatásokat, amelyek egy napon összesen kb. 30-40 percet igényelnek, plusz 10-15 perc a reggeli és esti kopogtatásra szánt idő.

Fontos, hogy rendszeresen, vagyis minden nap kopogtass, hiszen az adott heti témával kapcsolatban ez tartja mozgásban az energiáidat, és a rendszerességtől a szervezeted tudni fogja, mit akar elérni, és engedelmeskedik a szándékodnak. Azaz, ha minden nap csinálod, az eredmény átütő erejű lesz!

Ne feledd, hogy ez nem verseny, ahol be kell bizonyítani valamit. A 10 hetes kopogtatások lényege, hogy a vágyott belső átalakulás elinduljon, és a 10. hét végére már szokássá váljon a kopogtatás, hogy örömmel és bátorsággal tekints a jövő felé!

A 10 hetes programok célja, hogy a kopogtatás (EFT) módszerének alkalmazásait teljesen újszerű módon ismertessük meg Veled.

A saját tempódban haladhatsz, nem kell alkalmazkodni csoporthoz.

4 részből áll, ami 4×10 hétre való otthoni kopogtatási anyagot jelent, amelyet e-mail formájában küldünk ki heti rendszerességgel, a tartalmakat egy tagsági oldalon találod, ahová a saját jelszavaddal léphetsz be.

Miben kapsz segítséget a 10 hetes kurzus során?

Önbizalom-növelő program

(1×10 hét önbizalomhiányra)
Ezt üzeni, aki részt vett rajta:

„Bátrabban tudok kiállni magamért. Olyan témák is előjöttek a program során, amikre magamtól nem gondoltam volna. Hétről hétre egyre jobban megértettem, hogy miért és milyen területeken gyenge az önbizalmam. A program segítségével kezelni tudtam és tudom a problémákat. Számomra ez így volt jó, ahogy volt. Minden területen magabiztosabbnak érzem magam. Milyen más témákban próbáltam még ki a kopogtatást, és milyen sikerrel? Súlycsökkentés, rövid ideig tartó sikerrel, pénzzel kapcsolatos gondok 70 %-os sikerrel.

Kiknek ajánlanám a 10 hetes Önbizalom-növelő programot? Mindenkinek.

Közelebb kerültem magamhoz, jobban megértettem, hogy miért nem úgy működnek dolgok az életemben, mint ahogy szeretném, és ezeket most tudom orvosolni. Hálásan köszönöm a lehetőséget.”

K. Magdi

Ez engem is érdekel!

Súlycsökkentő program

(1×10 hét testsúlyproblémákra)
Ezt üzeni, aki részt vett rajta:

“Nagyon feldobott lettem, mert sikerült 9 kg-tól megszabadulnom. Csak magammal foglalkoztam addig is, amíg kopogtattam. Ráadásul „nemes cél” érdekében. Az ideális súly bekopogtatása, a sejteknek szóló mondatok, illetve a pozitív gondolatok tetszettek a legjobban. Mozgás helyett szívesebben kopogtat az ember, és látja is az eredményét. A program hatására kevesebbet eszem, jobban odafigyelek testem jelzéseire és arra, hogy mivel tápálom magam.”

F. Gizella

“Sokkal jobb lett. Magabiztosabb lettem, büszke magamra, hogy végig tudtam csinálni a programot. És talán jobban szeretem magam. Nem csak fogyást éreztem, hanem a személyiségem, életérzésem megváltozását is. A személyiségem is változott. Türelmesebb vagyok, boldogabb vagyok, és nem csak a fogyás miatt, mert hiszen az nem volt a program végéig nagyon sok, hanem a változás miatt. Gyógyításban, saját magamon, és másokon is használtam a kopogtatást. Feszültségoldásban magamon, teljes sikerrel. Szinte naponta használom a mai napig is.

Mindenkinek ajánlom ezt a programot, akivel találkozom és problémája van a súlyával. Nagyon örülök, hogy megvettem. Ha anyagi helyzetem engedni fogja a pénzzel és az önismerettel kapcsolatosat is megveszem és végigcsinálom.”

V. Györgyi

Ez engem is érdekel!

Pénzügyi program

(1×10 hét pénzzel kapcsolatos szorongásokra)
Ezt üzeni, aki részt vett rajta:

“Többet keresek. Szerintem nagyon jól volt felépítve a program, zseniálisnak tartom. Sokszor hihetetlenül megtalálta a gondolatmenetemet.Tudom, rengeteg munka lenne vele, de ha hanggal -is- működne, akkor picit személyesebb lenne. Persze így is könnyű az embernek magával vinnie az anyagot.

Azt hiszem mindent érintett, amivel problémám van, meg kell tanulni a rendszerességet.

Ha rossz kedvem van, leülök kopogtatni, ahelyett, hogy idegeskednék általában. Mint valamiféle „drogot” tudom használni, nyugodtabb vagyok. Ismerőseim szerint nagyot változtam, jó irányba nyár óta.

Sajnos féltékenységgel vannak problémáim. Volt egy ügy, amiben 100%-os sikert jelentett a kopogtatás.

Mindenkinek ajánlom ezt a programot. Fantasztikus!”

T. Zsanett

“Megváltozott a pénzhez való viszonyom. Olyan aspektusokat is érintett a program, amikre eddig nem gondoltam. Könnyebben engedek el dolgokat, kevésbé aggódom, mert tudom, hogy mindig meglesz az, amire szükségem van. Fájdalomcsillapításra, stressz oldásra, pánikbetegség kezelésére, depresszió kezelésére használtam még a kopogtatást, teljes sikerrel. Mindenkinek ajánlom ezt a programot, aki fél és aggódik a holnapért.”

K. Magdi

Ez engem is érdekel!

Együtt boldogan program

(1×10 hét párkapcsolati problémákra)
Ezt üzeni, aki részt vett rajta:

“Amivel tudom támogatni a következő párkapcsolatom, az az, hogy tisztán látom, mi miért történhetett a korábbi kapcsolatokban: hogy miért maradtam épp azok mellett a társak mellett, akiket “kaptam”. Némelyikükkel nagyon eltérő személyiségek voltunk. Rájöttem: Amit a párom véleményem szerint túlzott mértékben képviselt, tulajdonképpen azt “kellett számomra megmutatnia”, hogy nekem milyen fejlődési folyamatot kellett volna végigjárnom, mit kellett volna érzelmi síkon kialakítanom, fejlesztenem magamon, mi volt az, amit elfojtottam magamban.”

N. Anikó

“A legjobban az üres szék technika lökte meg a folyamatokat. 1x csináltam ugyan, de azt láttam, hogy ő mennyire bizalmatlan és elzárkózó és engem mennyire elbizonytalanít. Ez indította be a pánikot, ami aztán úgy tisztult ki, ahogy korábban még nem.”

F. Éva

“Lementem bulizni a barátnőmmel és 12 pasinak sikerült felkeltenünk a figyelmét, 1 srác randira hívott.”

D. Zsuzsa

Ez engem is érdekel!

Mennyibe kerülnek
a 10 Hetes Online EFT kurzusok?

Bármelyik 1×10 hetes program ára csak bruttó 19.500 Ft, ha mind a 4-et választod 78 000 Ft helyett csak 63 500 Ft-ot kell befektetned.

Jelentkezés a 10 hetes kurzusra

Segítség stressz kezeléshez