Stressz eft

Megszabadulni a stressztöl 16 óra alatt? Valóban képtelenség lenne?

Ilyen lenne stressz nélkül..
Ilyen lenne stressz nélkül..

Eszedbe jutott már, hogy mi mindentől szabadulnál meg, ha nem lenne a stressz? Képzeld csak el, hogy a káros stressz nélkül…

 • Kevesebbet fájna a hátad, hasad, lábad, fejed.
 • Kevesebbet görcsölnél azokon a dolgokon, amiket ma még nem tudsz elengedni.
 • Kevesebb feszültség lenne a munkahelyi és otthoni kapcsolataidban.
 • Egészen másképp viszonyulnál a pénzhez, mint a mostani aggodalmaiddal.
 • Képes lennél elérni a céljaid.
 • Képes lennél sikeresnek érezni magad.
Ha szeretnéd ezeket elérni, a nestresszelj.hu-n jó helyen jársz.
Jó hírem van: a világod változás előtt áll.

 

Hamarosan megtudhatod, hogyan érheted el a céljaid még nagyobb kitartással, lelkesedéssel, hogyan hagyhatod magad mögött a mindennapi stresszt, miközben egyre sugárzóbb, és pozitívabb személyiséggé válsz. A stressz, és feszültségek kezelése ma már egyáltalán nem olyan nehéz. Hogyan? Már mutatom is!

A Stressz Kezelés Nagy Titka csak egy hétvége, 16 óra tanulás, és gyakorlás, és máris kezedben a megoldás!

Talán most Te is ezt gondolod: “Hogyhogy ilyen rövid idő alatt meg lehet egy ilyen fontos dolgot tanulni?”

16 óra elég!Sőt, nemcsak megtanulni lehet ennyi idő alatt, hanem még be is gyakorolhatod! A második nap végén garantáltan úgy mész el tőlünk, hogy mindent tudsz annak a technikának az alapjairól, ami a stressz csökkentésében ezentúl a legnagyobb támaszod lesz.

Végre megvédheted magad a mindennapok során Rád zúduló stressz káros hatásaitól, és helyette foglalkozhatsz a jövőbeli céljaid elérésével! Van választási lehetőséged, hogy jól, vagy rosszul érzed magad a bőrödben! Ez igazán jól hangzik, nem?

A hatékony stressz kezelés titkát úgy hívják: EFT, azaz az Érzelmi Felszabadítás Technikája.

Vagy egyszerűen csak: „az a kopogtatós módszer”. Ezt már több mint 10 millióan használják szerte a világon. Amerikában nagyon elterjedt, és szinte mindenre kipróbálták már.

Érzelmi Felszabadítás Technikája
Érzelmi Felszabadítás Technikája

Az a titka, hogy elsősorban a stresszt, az érzelmi stresszt csökkenti, a problémák mögött meghúzódó érzelmi okokkal, ezek oldásával, és gyógyításával foglalkozik. És ezzel felszabadítja az energiáinkat, hogy tényleg azzal tudjunk foglalkozni, ami fontos számunkra. Képes segíteni céljaink elérésében, és az ezzel kapcsolatos negatív érzéseink oldásában. Az EFT egyszerre stresszcsökkentő, és „célelérő” módszer. Kétféle lehetőséget tudunk mutatni, hogy Te is elsajátítsd:

 1. Megtanulhatod csak az alapokat: ezzel a Stressz Csökkentés Mesterévé válsz.
 2. Tovább fejlesztheted, és képezheted magad az alapok elsajátítása után, hogy többet tudj meg életed azon területeiről, amelyeket javítani, fejleszteni szeretnél. Ezzel a Saját Életed Mesterévé válsz.

Mit nyersz azzal, ha a Stressz Csökkentés Mesterévé válsz?

Stressz Csökkentés Mestere
Stressz Csökkentés Mestere
 • Egy mindig kéznél lévő, naponta használható stressz csökkentési módot.
 • Használhatod a feszültségeid oldására és az igazán fontos céljaid elérésére.
 • Már két nap után is látványos stressz csökkentésre leszel képes saját magadon, és másokon.
 • A 16 órás tanfolyamon rögtön 4 lelki eredetű problémádtól megszabadulhatsz.

Ha ezt a lehetőséget választod, képzett trénereink segítenek Neked, hogy elsajátítsd az EFT alapjait EFT1 és EFT2 szintű tanfolyamainkon.

Bővebb információkat itt találsz trénereinkről.

Vagy a tanfolyamokon személyesen találkozhatsz velük.

Ezentúl nem kell 30-40-50 évet várnod arra, hogy egy traumától megszabadulj, már a kialakulása napján megszüntetheted a rossz érzéseid. Megoldhatod vele a lelki problémáid, helyre állíthatod a lelki egyensúlyod, és vissza állíthatod vele az egészséges energia-áramlásod.
Javulni fog a mindennapi életed minősége, az egészséged, és egyre gyakrabban megtalálod a lelki nyugalmad.

Azonnali megoldáshoz folyamodhatsz mindig, mikor problémáid vannak, rossz érzések gyötörnek, vagy jobban szeretnéd magad érezni. Ráébredhetsz miért nem érted el eddig amit szerettél volna, és mostantól hogyan érheted el a céljaid.

Ha Te is szeretnél a Stressz Csökkentés Mesterévé válni, itt jelentkezhetsz.

A Saját Életem Mesterévé válni

Saját Életem Mestere
Saját Életem Mestere

Ha életed igazi mesterévé szeretnél válni, akkor az EFT Akadémia különböző képzési csomagjait, több, egymásra épülő tanfolyam-sorozatot ajánljuk Neked.

Mit nyersz azzal, ha jelentkezel az EFT Akadémia képzéseire?

 • Jobb élet elérésére használhatod a számtalan technika elsajátítása közben.
 • Megkönnyebbült, felszabadult, harmonikus életet.
 • Az eddigi vágyak, álmok, célok elérhetővé válnak, mert már nem gördítesz saját magad elé akadályokat.
 • Üzleti sikereket, csúcsteljesítményt, és stressz mentes munkavégzést.
 • Megváltozik a viszonyod a pénzhez, és a pénz áramlásához.
 • Elmélyült tudást és ismereteket a saját és a környezeted energia rendszeréről.
 • Sport teljesítmény javulását.
 • Megváltozik a párodhoz való viszonyod, javulnak az emberi kapcsolataid.

Az EFT Akadémia képzései különlegesek, mert ilyen komplex, széleskörű és átfogó képzéséhez máshol nem jutsz hozzá, sem Magyarországon, sem külföldön. A képzés az elmélet helyett a módszerek gyakorlására helyezi a fő hangsúlyt, így minden egyes tanfolyamon hihetetlen (és most még talán elképzelhetetlen) sikerélményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

A stressz csökkentését művészi szintre fejlesztheted az EFT Akadémia tanfolyamain!

Igen, ez engem is érdekelne!

Hogyan történik az EFT oktatása?

A tanfolyamok hétvégenként kerülnek megszervezésre, hogy munka mellett is el lehessen végezni az EFT Akadémiát.

Egy alkalom 2 napos, minden tanfolyami nap 9.30-tól 18.00 óráig tart. 1 órás ebédszünettel, délelőtt és délután egy-egy 20 perces szünettel.

Az egyes tanfolyami blokkok 1,5-2 órásak, prezentáció, egyéni, páros és csoportos gyakorlatokat, valamint bemutató kezeléseket tartalmaznak. A hallgatók minden tanfolyamon tanfolyami segédletet kapnak, amelybe jegyzetelhetnek is.

A csoport létszámának megfelelő számú segítőt biztosítunk, akik folyamatosan figyelnek a résztvevőkre és válaszolnak az esetleges kérdésekre.

Miért pont nálunk érdemes a stressz csökkentésről tanulni?

Sághy András
Sághy András

Az elmúlt évek során több százan tanulták meg az EFT gyakorlati használatát a Sághy András vezette Human Harmony tanfolyamain. Többségük folyamatosan és meghökkentően jó eredményekkel alkalmazza a módszert saját magán és a környezetében. Egyedülálló gyógyítói tudás, személyiségfejlesztési és stresszoldó képesség birtokába kerülsz, ha megtanulod velünk az Érzelmi Felszabadítás Technikájának módszerét, és csatlakozol az EFT Akadémiához! Még több infó Sághy András EFT trénerről itt.

“De annyi videó van erről ingyen a Youtube-on… Miért fizessek érte?”

A tanfolyamon és a videó-tréningen sokkal mélyebben ismertetjük a technikát, új dolgokat is tanítunk, és nagyon alaposan begyakoroljuk. Az interneten ingyenesen elérhető EFT módszer csak a jéghegy csúcsa! Csak a bevezető ebbe a fantasztikus csodákkal, felismerésekkel, és meglepetésekkel teli világba.

AZ EFT Akadémián több, mint 80 olyan EFT technikát mutatunk meg, tanítunk, és gyakoroltatunk, amelyeket meg sem említenek az ingyenes EFT Kézikönyvben vagy egyéb videókban.

“Mikor vannak EFT tanfolyamok, és hol?”

Az időpontok, a helyszínek, és a trénerek személye folyamatosan változik. Minden hónapban több tanfolyamot is szervezünk Budapesten, és vidéken egyaránt. A részletes programokról, és helyszínekről itt tájékozódhatsz.

Mit adott az EFT megismerése korábbi hallgatóinknak?

„Az EFT2 után úgy éreztem, mintha magasabb lennék. Kihúztam magam, mert belülről eltűnt egy csomó olyan érzés, ami eddig összehúzott, ami azt akarta, hogy „kicsi” maradjak. Felszabadító ez a technika, nagyon jó, hogy rátaláltam, és hogy másoknak is meg tudok mutatni valami hasonló élményt, mint amit én is átéltem általa!”

„Tudást és változást pozitív irányba. Javulnak a kapcsolataim, főleg a közvetlen környezetemmel. Kezdem megtapasztalni a lelki békét.”

„Egy új képesség birtokába kerültem. Sokat változtam, a dolgokra tejesen más lett a rálátásom, hozzá állásom, nyugodtabb lettem.”

„Varázspálcát, amivel mérhetetlenül sok változást lehet megcsinálni.”  „Egy fantasztikusan felszerelt „szerszámos ládát”, új világnézetet és nézőpontokat magamról, a saját világomról, a környezetemről. Jobb egészséget, új életcélt, személyiségfejlődést, új barátokat.”  „Egy új utat, az utamat.”  „Megváltoztam, szabadabbnak érzem magam, többet tudok másoknak nyújtani.”  „Magabiztosságot, érzelmi felszabadultságot, bátorságot, egy új szakmát.”

„Bebizonyosodott, hogy képes vagyok sok pénzt keresni és szándékosan ráhangolni magam bármilyen célomra.”

Igen, ez engem is érdekelne!

De ha még most is úgy érzed, hogy ez Neked nem jöhet össze úgy, mint nekik, akkor átvállaljuk a kockázatot. Ha úgy érzed, nem sikerült elsajátítani az EFT kezelés technikáját, akkor a gyakorlati továbbképzésen segítünk, illetve telefonon, skype-on és e-mailben is kérhetsz segítséget, és ez – bizonyos korlátok között – díjtalan. Ha mindezek ellenére továbbra is úgy érzed, hogy nem vagy elég biztos magadban, érdemes megismételni egy-egy tanfolyamot. Ismétlők az egyes tanfolyamokat 50%-os kedvezménnyel végezhetik el.

Hogyan jelentkezhetsz?

Ha a Stressz Csökkentés Mesterévé szeretnél válni, előbb ide kattintva nézd meg, mit nyerhetsz tanfolyamaink elvégzésével >>

Kattints ide a jelentkezéshez!

Ha a Saját Életed Mesterévé szeretnél válni, itt tájékozódhatsz tanfolyamaink előnyeiről >>

Kattints ide a jelentkezéshez!

Ha az EFT1 és EFT2 szintű tanfolyamaink érdekelnek,

Kattints ide a jelentkezéshez!

Ne feledd amit kínálunk: befektetés a saját életedbe. Kis befektetéssel óriási, élethosszig tartó hasznot érhetsz el! Ha szeretnéd az álmaid hatékonyan, gyorsan elérni úgy, hogy közben még jól is érzed magad, szeretettel várunk  hallgatóink között!

Segítség stressz kezeléshez